Månadens Instruktör: Moa Petersdotter

ÄNTLIGEN!
Efter ett par månaders vila så är inslaget “Månadens Instruktör” tillbaka och i Februari presenterar vi ännu en Stockholmsbaserad instruktör som framförallt bossar på Södermalm, nämligen Moa Petersdotter.
Moa2
Hon är en otroligt pedagogisk instruktör med många års erfarenhet i branschen och hon drar fulla hus på Nordic Wellness, Sturebadet och Eriksdalsbadet där du hittar henne till vardags.
Utöver det så har Moa bland mycket annat presenterat på Your Next Move’s event, undervisat på Dance Detox NYC flera säsonger och du såg henne på the cover photo för AfHo 14.
Dessutom är hon den allra första instruktören i Sverige som undervisar AfHo, Barre Move och Dance Detox Flow som fasta klasser varje vecka.
Det tycker vi är väldigt coolt.

FREDAGAR 16.30 kan du träna AfHo med Moa på Nordic Wellness Hornstull och på instagram heter hon @moapetersdotter

Moa3
– Vad tycker du är roligast med att undervisa AfHo?
– Det är att se dansglädjen när jag får med mig hela gruppen, i kombination med att rörelserna i AfHo får mig att känna mig fri och levande

– Hur ser den “typiska” AfHo-deltagaren ut, finns det någon sådan? 
– Nej, det tycker jag inte, jag har alla olika typer av människor – vilket jag ser som enbart positivt

– Är det någon typ av deltagare på din anläggning som du tycker ska testa AfHo, som inte vågat eller hunnit ta sig dit än? 
– Ja! Alla de som är sugna på att dansa men kanske inte vågar. Kom – du kör DIN grej. Alla är välkomna. Våga variera din träning. Tänk rörligheten du tränar upp på AfHo-klasserna som du sen kan använda dig av i gymmet.

– Vad är dina bästa tips till en nybörjare som kommer och ska testa AfHo för första gången? 
– Först och främst; var tillåtande mot dig själv. Ge det ett par gånger. Första gången kanske du sätter några steg, nästa klass ännu fler. VI repeterar och kör samma koreografi under en period så det kommer att landa.

 – Har du något speciellt AfHo-minne som du vill dela med dig av? 
– Jag har massor med roliga minnen. Min fredagsklass är ljuvlig. Den gruppen känns som att de är där för att de vill, och för att de vill ha kul. Det är inga måsten eller prestige utan ren dansglädje.
Sen har jag underbara minnen från Adolf Fredriks musikskola som kom och testade AfHo med mig och eftersom de är så musikaliska och rytmiska så var det otroligt kul att kunna köra på – och de följde med så bra.

Vi säger tusen tack till Moa Petersdotter för att du levererar GRYMMA klasser varje vecka, och alltid ser till dina deltagares bästa
Moa1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *